LADEN

Het creatieve team


Scott Farris

Regisseur

Credits voor regisseerwerk omvatten The Showgirl Must Go On van Bette Midler in Caesars Palace, Véronic - Voices in Bally's, beide in Las Vegas, William Shatner's eenmansshow Shatner's World op Broadway, Light Falls met Brian Greene, de beroemde theoretisch fysicus van de World Science Festival New York, en vele concerten in de prestigieuze Lyrics & Lyricists-reeks van New York op de 92Y. Hij reisde naar zes continenten om meer dan 20 producties van de hit musical Chicago in bijna twaalf talen te vertonen.

Andere mega-schaal shows zijn Dinosaurs in the Wild (momenteel op tournee in het VK), de Amerikaanse productie van Apassionata, EFX! in het MGM Grand in Las Vegas, George Lucas Super Live Adventure - een multimediaspektakel dat door Japan trok en deel uitmaakte van het oorspronkelijke productieteam dat de verbazingwekkende Siegfried & Roy in het Mirage Hotel had gecreëerd. Hij heeft uitgebreid werk gedaan als showdokter en was regie-adviseur voor Cirque Du Soleil.

Scott begon zijn carrière als acteur in musicals en commercials en verhuisde later naar podium management. Hij werkte hij samen met enkele van de beste regisseurs van Broadway op producties van Cats, Les Miserables, City of Angels, Cabaret, Is not Misbehavin ', Children of a lesser God, They’re playing our song, Grease, Busker alley and the whistle of the wind, en nog heel veel andere. Hij is momenteel universitair hoofddocent Theater aan de University of Southern California, School of Dramatic Arts in Los Angeles, Californië.

Bezoek www.scottfarisdirector.com voor meer informatie.

« Terug