LADEN

Het creatieve team


Gerry Ryan

Producent

Gerry is een in Melbourne gevestigde ondernemer en managing director met diverse zakelijke belangen in Australië en het buitenland. Deze belangen omvatten de productie-, eigendoms-, entertainment-, vrijetijds- en toerismebranche. Gerry is de voorzitter van Global Creatures, eigenaar van de vooruitstrevende Creature Technology Company en de creatieve kracht achter de Walking With Dinosaurs - The Arena Spectacular.

Het was Gerry's sterke geloof in het potentieel van de show en zijn standvastige financiële steun die een toegewijd en enorm getalenteerd creatieve team van kunstenaars, ontwerpers, ingenieurs, poppenspelers en technici in staat stelde om de productie in Melbourne over meerdere jaren te ontwikkelen.

erry voelt zich bevoorrecht om met dit team samen te mogen werken, om een nieuwe vorm van entertainment van hoge kwaliteit op het wereldtoneel te brengen. Hij is er trots op dat de show het publiek blijft verbazen en verrassen, waar het ook wordt opgevoerd.

Als erkenning voor zijn bijdrage aan de productie-, vrijetijds-, sport- en toerismesector van het land, werd Gerry in 1999 lid van de Orde van Australië. Door zijn visie, drive en zakelijk leiderschap, blijft Gerry een enorm gewaardeerde bijdrage leveren aan de gemeenschap.

« Terug