LADEN

Het creatieve team


Carmen Pavlovic

Producent

Carmen werd opgeleid in Melbourne en heeft een Bachelor of Arts met een major in het Russisch en een MA in Business Administration. Gedurende de jaren negentig bestond Carmen's carrière uit verschillende theatergezelschappen, waaronder The Really Useful Company, waar zij de Executive Producer was. In 2001 verhuisde Carmen naar Londen en nam de rol van Executive Producer op bij Clear Channel Entertainment. Later werd ze de directeur van de internationale productieafdeling voor Stage Entertainment, verantwoordelijk voor de oprichting van nieuwe gebieden (waaronder Rusland, Italië en Frankrijk), licenties en programmering van 25 theaters in heel Europa en het begeleiden van alle producties in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje en Rusland.

Voor Stage Entertainment was Carmen ook de internationaal uitvoerend producent van de Europese première van Dirty Dancing in Duitsland en Nederland, de Russisch sprekende producties van Cats en Mamma Mia! (de eerste open-ended musicals in Moskou), de Duitstalige productie van Wicked; de Spaanssprekende productie van The Producers; de Franstalige producties van Sam Mendes 'Cabaret in het prestigieuze Folies Bergere en The Lion King in het Mogodor Theatre in Parijs.

In 2008 keerde Carmen terug naar Australië om de rol van CEO en bestuurslid van Global Creatures op zich te nemen. Sindsdien heeft het bedrijf de organisatie en de productielijn snel uitgebreid. Voor Global Creatures is Carmen de producent van Walking With Dinosaurs - The Arena Spectacular, How To Train Your Dragon Live Spectacular, King Kong, Strictly Ballroom The Musical, Muriel's Wedding The Musical en Moulin Rouge! De musical.

 

« Terug